Tuesday, March 24, 2009

#26 - Budak-Budak Ini Sudah Matang



TODAY, I received a text sms from Kutel.

"Kau tak join dinner 21st nih?"
"Dinner apa ek?" I replied.
"Check email. 10 years celebration at Tupai-tupai restaurant."

I'm fortunate & lucky to have great bond, full with loyalties of what I called 'best buddies'. A feeling or attitude of devoted attachment and affection is pure, which made me feel that wealth & influence should not be used as criteria for making friends.

I came to realize the importance of being amiable, courteous, and sincere in dealing with people when I was in high school or to more precise - in a boarding school. I was studying in a school located in the center of Ipoh, Perak, called STAR or Sekolah Tuanku Abdul Rahman from 1995 to 1999.

It’s been 10 years since we left school & 15 years still in contact with former schoolmates through hard, tough times.

The best antiques are old friends... Nazlan's favourite quote.

Oh yes. I agree. It takes a long time to grow an old friend.

Syed Yunus
March 16, 2009


Berlangsungnya majlis makan malam sambutan tidak rasmi Ulangtahun ke-10 STAR 959. Kata pihak penganjur, yang rasmi akan diraikan bulan Jun nanti.
Sekitar majlis makan malam:








Sepuluh tahun lepas, aku tak pernah terfikir yang kami semua masih berkawan macam sekarang. Sepuuh tahun lepas, aku tak terfikir yang kami semua akan berjaya macam sekarang. Sepuluh tahun lepas, kami hanya budak mentah yang bercita-cita tinggi.
Ulang tayang:


Budak-budak ini 15 tahun yang lepas ...


Budak-budak ini 13 tahun yang lepas ...


Masih budak-budak ini 12 tahun yang lepas ...


Dan budak-budak ini sekarang ...


Ya. Budak-budak ini sudah matang!

10 comments :

.layla tumaisuri. said...

hey, i could recognize a.nizar aka katik, but couldn't recognize u. heh.
well, u'r just simply lucky that the bond neva breaks even whn among u guys r miles away, at different time zones.

congrats!!

.adik katik; Layla.

yoshz said...

ya! gaya berpakaian pun sudah berubah!

Hazree said...

ye betul. katik n thonk are two my best juniors... terharu betul aku baca entry kali nih...

thonk, aku balik bulan 4 nih, MINUM?

Pherry Clucker said...

Layla: Indeed. I feel so lucky :) The next time you meet Katik, please ask him to show you which one is me. I think Dini can easily recognize me as well.

Yoh: Sudah semestinya. Pakaian berubah ada sebab. Untuk cover lemak2 tepu yang berlebihan.

Genduts: Jangan fehlong tak tentu pasal beb. Hehe. Alrite. Call dulu before dtg Bangi. Time April aku probably kat Japan.

Ms.Silent said...

Men kick friendship around like a football, but it doesn't seem to crack. Women treat it like glass and it goes to pieces.

yeay!!! Great to know u guyss!!

wawabescoot said...

dah besar sudah semua'
ada yang single lagi tak???
hahaha :PP

Cg said...

besar dan tua?

:)

http://chronicgerillagallery.blogspot.com/

Pherry Clucker said...

Ms Silent:
What you said isn't entirely true. I've seen girls friendship and I can say that I amazed. Nice to know you too? Which one were you?

wawabescoot:
Single and available ada, single and not available ada, not single but available pun ada. Amacam?

Cg:
Besar dan 'matang' lol. I was very careful with my words. Hazree atas tu mungkin dah 'tua'. Hehehe.

Hazree said...

suke ati kau jer yek. old i might seems, but young i am at heart.

iXa said...

aha that reminds me of my dad. erm. my late father. eh sedihnya address dia macam tu :(

anyhoo, he was a starian batch '67.

selalu jugak rumah penuh dgn kawan2 batch dia.